Κάλεσμα για χορηγούς

Το WordCamp Athens, το μεγαλύτερο τεχνολογικό event της χρονιάς επιστρέφει δυναμικά, για να δώσει το παρόν φέτος στους εξαιρετικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου, για το κυρίως event, και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα για το contributor’s day.

Η διοργάνωση του διήμερου συνεδρίου -και φέτος- γίνεται εθελοντικά από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε ερασιτέχνες χρήστες να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα του WordPress.

Γιατί να γίνεις χορηγός

Αν αναρωτιέσαι, τι κερδίζεις επιλέγοντας να γίνεις χορηγός του WordCamp Athens 2017, είναι απλό. Σου δίνεται η δυνατότητα να επενδύσεις στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress, να βοηθήσεις  να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν και να απολαύσουν ένα event με υψηλής ποιότητας παροχές, να αφήσεις τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα εσένα ή το brand name σου και τη δουλειά σου.

Πάρτε μια γεύση από το WordCamp Athens 2016

Πακέτα χορηγών

Το κάλεσμα για χορηγούς μόλις άνοιξε. Δημιουργήσαμε λοιπόν μια σειρά πακέτων-χορηγιών όπως αναφέρονται παρακάτω – για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες της διοργάνωσης. Πακέτα τα οποία απευθύνονται σε πολυεθνικές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το συνέδριο.

Πακέτο / Παροχές Individual
Small Business Business Bronze Silver Gold
Τιμή 100 Euro 300 Euro 500 Euro 750 Euro 1500 Euro 2500 Euro
Λογότυπο και link στη σελίδα Sponsors Gravatar Small logo Small logo Small logo Μedium logo Large logo
Blog post στο website του event Oμαδικό Oμαδικό Oμαδικό Oμαδικό Ξεχωριστό Ξεχωριστό
Social references πριν το event Ομαδικό Ομαδικό Ομαδικό Ομαδικό Ξεχωριστό Ξεχωριστό
Δωρεάν εισιτήρια 1 2 2 3 4 5
Roll-up banners
Λογότυπο στο τυπωμένο πρόγραμμα
Λογότυπο στην οθόνη ανάμεσα στις ομιλίες
Τραπέζι στο networking room
Λογότυπο στα newsletters του event
Λογότυπο στην αρχική σελίδα  του event
Social references κατά τη διάρκεια του event 1 2
Διαθεσιμότητα απεριόριστο απεριόριστο απεριόριστο 10 από 10 5 από 5 5 από 5

Θέλεις να στηρίξεις το WordCamp Αthens; Συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία ή τα στοιχεία της εταιρείας σου στην παρακάτω φόρμα και η οργανωτική ομάδα θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

Επικοινωνία

Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε τη διοργάνωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.