Συχνές Ερωτήσεις

Που και πότε θα πραγματοποιηθεί;

Το main event, που θα πραγματοποιηθεί στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9 Δεκεμβρίου.

Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;

Το registration θα ξεκινήσει στις 8 π.μ και θα ολοκληρωθεί στις 9 π.μ, οπότε και θα ξεκινήσει επίσημα το συνέδριο. Είναι σημαντικό να έχετε άμεσα διαθέσιμο -σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή- το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου σας, το οποίο βρίσκεται στο email που σας απεστάλη ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Τι περιέχει;

Θα αποτελείται από 2 παράλληλα sessions ομιλιών.  Το πρώτο θα διεξαχθεί στην αίθουσα Σκαλκώτα, ενώ το δεύτερο στην αίθουσα MC2.

Τι ομιλίες θα γίνουν;

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα με πλήρη χρονοδιαγράμματα και θέματα ομιλιών.

Εκτός από ομιλίες, τι άλλο θα έχει;

Μαζί με το καρτελάκι σας, θα λάβετε και μερικά αναμνηστικά. Είναι πολλά, χρήσιμα και όμορφα. Φυσικά, στα διαλείμματα μεταξύ των ομιλιών θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το καθιερωμένο networking αλλά και να απολαύσετε το φαγητό. Παράλληλα θα μπορείτε να βρείτε και υπηρεσίες γύρω από το WordPress, στα τραπέζια των χορηγών μας, που θα βρίσκονται στον χώρο του Μηχανουργείου σε όλη τη διάρκεια του event.

Τι θα γίνει τη δεύτερη ημέρα το συνεδρίου;

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει το Contributor Day. Σύντομα θα ανακοινωθεί το μέρος.  Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος λόγω της έκτασης του χώρου, θα ανοίξει μία φόρμα εγγραφών. Με δεδομένη την υψηλή ζήτηση και τον περιορισμένο χώρο, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.