Ομάδα

Τάκης Μπουγιούρης

Είμαι ο Τάκης. Έχω σπουδάσει πληροφορική, είμαι μηχανικός λογισμικού, developer ντε, και συνιδρυτής της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων Nevma στην Αθήνα. Αγαπώ πολύ το WordPress και ασχολούμαι μαζί του από το 2007, χρησιμοποιώντας το ως βασικό CMS στη δουλειά μου και αναπτύσσοντας open source εργαλεία πάνω σε αυτό. Μου αρέσει ο προγραμματισμός, η ασφάλεια, η διδασκαλία, η μουσική, ο κινηματογράφος, το διάβασμα, τα σουβλάκια. Κυρίως τα σουβλάκια! Διοργανώνω το WordPress meetup και το WordCamp της Αθήνας. Μαζί με μερικά άλλα καλόπαιδα, διαχειρίζομαι την κοινότητα του WordPress και βοηθώ να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα. Είμαι απίστευτα περήφανος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά τους.

Θα με βρείτε στο website μου, στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn.

Ρόλοι: lead organizer και… γενικώς.

Κώστας Βρούβας

Πριν έρθω εδώ, πέρασα μια βόλτα από ένα άλλο CMS κι έτσι αγάπησα το WordPress. Web Developer ιστοσελίδων με βάση το WordPress, second-in-command στην μετάφραση του WordPress στα Ελληνικά, Core Contributor και Plugin Developer. Τελευταία απασχολούμαι στην οργανωτική ομάδα των Αθηναϊκών Meetups.

Μπoρείτε να με βρείτε στο facebook και το website μου.
Ρόλοι: Venue Logistics, Speaker Recruitment, Budget Handling, Website, Contributors Day

Κώστας Φρυγανιώτης

Co-Founder & Web Developer της εταιρείας Nevma. Ενεργό μέλος του WordPress Greek Community και συνδιοργανωτής του Athens WordPress Meetup. Εθελοντής σαμαρείτης του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ασχολούμαι επίσης με το blogging και με τη φωτογραφία. Δεν κάνω τίποτα στον ελεύθερο χρόνο μου γιατί δεν έχω.

Βρείτε με σε: Twitter, Facebook, Linkedin

Ο ρόλος μου στο WordCamp Athens: Co-Lead Organizer, Audio & Visual, Food and Beverage.

Γεράσιμος Μουρελάτος

Ασχολούμαι με το WordPress από το 2012 ενώ το 2013 ίδρυσα τη FixMyWP, μία από τις πρώτες startup στην Ευρώπη και την πρώτη στην Ελλάδα, που ασχολήθηκε με το πεδίο υποστήριξης, συντήρησης και επίλυσης προβλημάτων ασφαλείας WordPress ιστοσελίδων. Τελευταία ασχολούμαι περισσότερο με το WordPress Security όπου ελέγχω και «καθαρίζω» WordPress Hacked ιστοσελίδες που έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από hacker και έχουν μολυνθεί με malware.
Όλα αυτά τα χρόνια το WordPress και η κοινότητα που το περιβάλλει μου έχει προσφέρει πάρα πολλά οπότε νιώθω τιμή και υπερηφάνεια που μπορώ και εγώ να προσφέρω στην κοινότητα μέσα από το ρόλο του συνδιοργανωτή του WordCamp Athens.

Εκτός από το WordPress ασχολούμαι και με πολλά άλλα πράγματα όπως το kitesurf, το διάβασμα και τις βόλτες με τις κόρες μου Dottie & Χριστίνα.

Μπορείτε να με βρείτε στο LinkedIn, στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Οι ρόλοι μου στο WordCamp Athens: Swag & Printing, Food & Beverage, Afterparty & Speaker’s dinner, Reception.

Ευάγγελος Αθανασιάδης

Ιπτάμενος & WordPress Developer. Αν και παρόλο που έχω ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα ως ιπτάμενος ηλεκτρονικός αεροσκαφών, το WordPress είναι έρωτας.

Ασχολούμαι με το WordPress από το 2005, και ηγούμαι της Ελληνική μετάφρασης και διανομής του WordPress. Συνήθως θα με βρείτε είτε να μεταφράζω κανένα θέμα ή πρόσθετο ή να διοργανώνω κανένα meetup στην πιο θερμή πόλη της Ελλάδος, της Λάρισα. Ως χόμπυ έχω να μαλώνω με τον Τάκη, πριν πάω για ύπνο.

Θα με βρείτε στον προσωπικό μου ιστότοπο μου, στο Facebook, το Twitter.

Ρόλοι: Co-lead Organizer, Venue Logistics, Fundraising/sponsors, Speaker Recruitment, Website, Contributors Day

Κωνσταντίνος Κουράτορας

Ο Κωνσταντίνος Κουράτορας είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως μηχανικός λογισμικού στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην OnTheGoSystems, δημιουργό των δημοφιλών προσθέτων WPML και Toolset, με βασικές αρμοδιότητες τη διασφάλιση ποιότητας και την ανάπτυξη τεκμηρίωσης. Είναι ενεργό μέλος της κοινότητας του WordPress με συνεισφορά σε πηγαίο κώδικα, πρόσθετα, μεταφράσεις, ομιλίες και στη συνδιοργάνωση των meetups της τοπικής κοινότητας Κρήτης.
Twitter: @kouratoras
Ρόλοι: Sponsors, Speakers, Swag, Printing, Publicity, Contributors Day.

Ευαγγελία Παππά

Με σπουδές στο Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, εργάστηκα στα τοπικά ΜΜΕ και σαν ΙΤ και Web Designer. Πολυλογού κι αποφασισμένη να γνωρίσω τον κόσμο, έμαθα κι άλλες γλώσσες εκτός από του σώματος και δε θα σταματήσω στα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά. Ερωτευμένη αιώνια με τη συγγραφή και τη λογοτεχνία, τη φωτογραφία, τη μουσική, το σχέδιο και τους ανθρώπους, παθιασμένη με το WordPress και την τεχνολογία. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress και του WordPress Larissa Meetup.
Και τις βόλτες μου έκανα, και για καφέ στο κέντρο πήγαινα και καλοκαίρι στη Μύκονο και για το WordCamp βοήθησα. Γιατί είχα πρόγραμμα!

Twitter: @EvangeliaPappas

Ρόλοι: Publicity, Child Care, Swag/Printing, Speaker recruitment, Selection, Fundraising/sponsors

Ιάκωβος Φρούντας

Φανατικός οπαδός του WordPress. Web Developer στην εταιρία Nevma και αρθρογράφος στα άδυτα του διαδικτύου. Μπορεί να περάσει και τις 24 ώρες μιας ημέρας μπροστά απ τον υπολογιστή του δουλεύοντας αν δεν τον σκουντήξει κανείς. Είναι συνδεδεμένος πάντα με την εσπρεσσιέρα του για να παίρνει τις απαραίτητες δόσεις καφεΐνης. Απο μικρός είχε τσακωθεί με τον ύπνο γ’ αυτό και κοιμάται ελάχιστα. Στο φετινό WordCamp έχει ως αρμοδιότητα το publicity του event μαζί με άλλα μέλη της Ελληνικής κοινότητας του WordPress.
Πληροφορίες

Παναγιώτης Κουκούλης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κουκούλης και δηλώνω θερμός υποστηρικτής και λάτρης του WordPress. Είμαι πτυχιούχος πληροφορικής με εξειδίκευση στο Design καθώς διαθέτω 16ετή εργασιακή εμπειρία σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Πριν από 7 έτη, πήρα την καθοριστική απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με την πλατφόρμα του WordPress. Από τότε, είμαι ιδρυτής και Project Manager της εταιρίας Simplyfine, με ένα πολύ ισχυρό portfolio σε συγκεκριμένα WP project (Web+Graphic Design & SEO-Internet Marketing). Παράλληλα, τους τελευταίους 8 μήνες εργάζομαι ως Creative Designer στη γνωστή εταιρεία πληροφορικής MLS.
Παρά τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, η αγάπη μου για το WordPress αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για την ενεργή συμμετοχή μου στην οργάνωση της WordPress κοινότητας στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουμε διοργανώσει επιτυχώς 5 meetup μέσα σε λιγότερο από ένα έτος, ενώ ο αριθμός μελών αγγίζει περίπου τα 170 άτομα.
H συμμετοχή μου ως οργανωτής στο 1ο WordCamp Athens, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή αλλά ταυτόχρονα και ισχυρή πρόκληση για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του WordPress στην Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Ευσταθίου

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη μια χιονισμένη νύχτα του Δεκέμβρη όταν το Internet ονομαζόταν ακόμα ARPAnet. Web designer,  IT Educator, Podcaster και όλα αυτά με επίκεντρο το WordPress, Συνδιοργανωτής στο WordPress Meetup Thessaloniki.

CostaKosta

Ρόλοι : Fundraising/sponsors, Food/beverage, Swag/printing, Transportation, travel, accommodation

Κωνσταντίνος Σπιλιάκος

Χμμμμ… Τι θα μπορούσε να πει κάποιος για τον εαυτό του χωρίς να φανεί κάπως;  Αυτό είναι μια καλή ερώτηση! Αν ρωτήσεις τους φίλους μου, θα σου πούν ότι είμαι ένας εργασιομανής που λατρεύει ότι έχει να κάνει με SaaS, IaaS, και PaaS, αν και εγώ απλά λέω ότι είμαι ερωτευμένος με το διαδίκτυο, και προσπαθώ να το κάνω, όσο μπορώ, ένα πιο όμορφο και ασφαλές μέρος!  Τι άλλο; Μ’ αρέσει να πειραματίζομαι με servers, και να δοκιμάζω νέες ρυθμίσεις!  Α! Έχω και μια άλλη αγάπη, το WordPress, οπότε δεν έχεις παρά να έρθεις στο WordCamp Athens και να απολαύσεις ένα κομμάτι που λατρεύω!

Γιώργος Ηλίδης

Παθιασμένος blogger, WordPress developer και SEO expert. Έφτιαξε την πρώτη του ιστοσελίδα σε ηλικία 16 ετών και φυσικά χρησιμοποίησε το WordPress. Το 2013 ίδρυσε το SEOpedia.gr, ένα blog που φιλοξενεί άρθρα από το χώρο του Internet Marketing. Του αρέσει να δουλεύει με μικρές επιχειρήσεις με στόχο να χτίσει την online παρουσία τους.

Συμμετέχει ενεργά στη διεξαγωγή των WordPress meetups στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είτε ως ομιλητής είτε ως συνδιοργανωτής και, χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχτηκε να συμβάλλει στη διοργάνωση του WordCamp Athens.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα, ilidisg.com.

Twitter: @georgeilidis

Ρόλοι: Publicity, Contributors Day, Αccommodation

Βασίλης Μπαϊμάς

Freelance Web Designer/Web Developer. Ενεργό μέλος του WordPress Greek Community.  Συχνά μονομανής με ότι τον εμπνέει και ειδικότερα με το WordPress. Του αρέσει να αποτυπώνει τις στιγμές του μέσα απ την φωτογραφία, ενώ καθημερινά φοράει το «αθλητικό κοστούμι» του δρομέα. Κάνει όσα πρέπει να κάνει και δεν μπορεί, ταυτόχρονα όμως αναζητά την υπέρβαση μέσα απ την έμπνευση.
Βρείτε με σε : Twitter, Facebook, Linkedin
Ρόλοι: Website/maintenance

Στέφανος Γραμμένος

Ο Στέφανος είναι WordPress Junkie απο το 2011, από την πρωτη στιγμή που γνώρισε το WordPress μέχρι και σήμερα, ανακάλυψε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα σε αυτό και απο τότε δεν το άφησε ποτέ… Για δύο χρόνια συνεργάστηκε με το Αυτοτελές Τμήμα Ασφάλειας Υπολογιστικών Δεδομένων του Υπουργείου Οικονομικών (GSIS), και τώρα πια μέλος της ομάδας Pressidium.

@StefanSudo LinkedIn Personal website

Ρόλοι: Website/maintenance, Afterparty, Speaker’s dinner/reception, Transportation, travel, accommodation

Στέφανος Τογκουλίδης

Πρόσφατο μέλος της κοινότητας, ο Στέφανος είναι στην ομάδα που αναπτύσσει το επίσημο WordPress Android app στην Automattic. Αυτό εξάλλου τον έφερε σε επαφή με το Meetup της Θεσσαλονίκης και μετέπειτα και με τους φίλους της οργάνωσης του WordCamp Athens!
Developer αρκετά χρόνια, έχει ασχοληθεί με διάφορες τεχνολογίες κατα καιρούς αλλά το embedded/mobile είναι η αγαπημένη ενασχόληση.
Βρείτε τον στο https://hypest.blog, Twitter ή στο LinkedIn

Καστορίνης Ιωάννης

Ενεργό μέλος στο WordPress Greek Community  & ιδρυτής της MOCA Web Design, εταιρίας δημιουργίας ιστοσελίδων με την χρήση του WordPress. Το Web είναι η αγάπη μου και αναζητώ συνεχώς νέους, μοναδικούς τρόπους στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Eθελοντής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με πάθος στο ναυτοπροσκοπισμό, κάνω πολλή ιστιοπλοϊα με 10-κωπα λατίνια ή Lightning, όσο προλαβαίνω windsurf και χαίρομαι να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Με ιδιαίτερη χαρά είμαι στην οργανωτική ομάδα εθελοντών για την διοργάνωση του WordCamp Athens 2017 .

Μπορείτε να με βρείτε στο LinkedIn, στο Twitter & Facebook .

Ρόλοι: Website/Maintenance, Sponsors, Publicity