Καλώς όρισες, WordCamp Athens 2017!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Κοινότητα του WordPress, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του WordCamp Athens. Φέτος, κλείνουμε ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, για το main event, τις ομιλίες, το networking, και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, για το contributor’s day, για όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα.

Save the date: 09 & 10/12/2017
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

[Copyright Μέγαρο Μουσικής Αθηνών]

WordPress, διαδίκτυο, τεχνολογία

Το WordCamp Athens 2017, φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Ελλάδα γύρω από το WordPress, το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Απευθύνεται στους χρήστες του WordPress, σε web developers, web designers, δημοσιογράφους, social media managers, ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων, bloggers, content editors και γενικότερα σε οποιονδήποτε ασχολείται με το διαδίκτυο, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, ανεξαρτήτως γνώσεων και επιπέδου.

[Copyright Μέγαρο Μουσικής Αθηνών]

Ανοικτό και προσβάσιμο event

Ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους, με ενδιαφέρουσες ομιλίες για όλα τα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν, το WordCamp Athens 2017, έχει πάρει θέση στο ημερολόγιο μας. Βάλτο κι εσύ στο δικό σου, γράψου στο newsletter μας, ακολούθησέ μας στα social media μας και μείνε συντονισμένος για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα.

 

Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι ένα WordCamp, δείτε πόσο όμορφα περάσαμε στο WordCamp Athens 2016, στείλτε μας τις προτάσεις σας για ομιλίες και χορηγίες και μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν. Υποσχόμαστε ότι το φετινό WordCamp θα έχει ακόμη πιο πολύ ενδιαφέρον.

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens 2017