Κάλεσμα για χορηγούς

Ένα συνέδριο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται οργάνωση, επιμονή, χρονοδιάγραμμα και κυρίως πόρους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει κανείς, βοηθώντας στη διοργάνωση, μιλώντας στο συνέδριο, ερχόμενος ως εθελοντής, αλλά και οικονομικά, ως χορηγός. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάτι τόσο καλό όσο το περυσινό WordCamp Athens 2016.

Στηρίζοντας το WordCamp Athens
στηρίζετε τις ανοιχτές τεχνολογίες
και την κοινότητα του WordPress

Το δεύτερο επίσημο ελληνικό WordCamp διοργανώνεται από εθελοντές του WordPress Greek Community, μίας μη κερδοσκοπικής ομάδας ανθρώπων, που έχει ως σκοπό τη διάδοση και την προώθηση του WordPress στο ελληνικό κοινό. Πέρα από τη χρηματοδότηση που έχει λάβει από το WordPress Foundation, το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress και των σημάτων του, το συνέδριο παρέχει τη δυνατότητα σε ελληνικές εταιρείες να το στηρίξουν οικονομικά και προβληθούν στους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Copyright Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Γίνε χορηγός στο WordCamp Athens 2017

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp έχει δημιουργήσει 5 πακέτα χορηγιών, με μεγάλο οικονομικό εύρος, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες και ιδιώτες να συνεισφέρουν στο συνέδριο αυτό. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πακέτα χορηγιών, τις παροχές τους και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορηγία εδώ.